Weekendje weg

Ontspannen tijdens een wellness weekend weg – onze tips!

Nu de zomervakantie voor heel Nederland over is en de koudere maanden voor de deur staan, is het misschien wel een goed idee om heerlijk tot rust te komen tijdens een welverdiend wellness weekend weg. Ideaal om er even lekker tussenuit te gaan met je partner of misschien wel met je moeder, zus(sen) of vriendin(nen). Speciaal daarvoor hebben wij onze Wellness Specials, waarbij je een kamer boekt inclusief ontbijt en gratis toegang krijgt tot de wellness. Dat klinkt toch ideaal? Ik heb een willekeurige selectie gemaakt van de allerfijnste wellness hotels, zodat je gemakkelijker een keuze kunt maken uit ons ruime aanbod!

Hotels met een Wellness Special

Een van onze toppers uit ons aanbod is Van der Valk Hotel Breukelen. Deze populaire Van der Valk heeft een luxe wellness center waar jij als hotelgast onbeperkt en geheel gratis gebruik van kunt maken tijdens een wellness weekend weg. Je vindt er een ruim binnenzwembad, twee aromadouches, een stortdouche en een koud/warme douche. Bovendien is er een stoomcabine, sauna, twee voetbaden en een relaxruimte met ligstoelen rondom een open haard. Ook kun je tegen betaling diverse schoonheidsbehandelingen en massages boeken om echt even helemaal te ontspannen.

Dit hotel heeft niet alleen luxe wellness faciliteiten, maar heeft ook een hele fijne ligging ten opzichte van Utrecht en Amsterdam. Zo kun jij alles uit jouw wellness weekend halen en een van deze leuke steden bezoeken.

City Resort Helmond is ook een ideaal hotel voor jouw wellness weekend weg. Als je hier de Wellness Special boekt krijg je eenmaal toegang tot de wellness. In dit wellnessresort vind je diverse sauna’s, een stoombad, zonnebank en een binnen- en buitenzwembad. Ook zijn er in het wellness center ligstoelen en hangmatten aanwezig, zodat jij in alle rust een dutje kunt doen of uitgebreid een boek kunt lezen. Zie jij jezelf al zitten?

 

Voor echte rustzoekers hebben we diverse wellness hotels op de natuurrijke Veluwe. Kasteel de Vanenburg is een van onze parels in deze natuurrijke omgeving. Als je in dit hotel de Wellness Special boekt is je wellness entree bij Sauna Drome in Putten inbegrepen. Het hotel beschikt namelijk niet zelf over een wellness center.

Sauna Drome ligt op slechts 15 minuten rijden van Kasteel de Vanenburg. Hier vind je vele faciliteiten voor een heerlijk en uitgebreid wellness weekend en wordt ook wel ‘een stukje Finland op de Veluwe’ genoemd. Het is dan ook niet voor niets de meest authentieke sauna van Nederland. Je vindt er traditionele Finse houten sauna’s, omsloten door dennenbomen en gelegen aan bosmeren. Dit geeft de authentieke Finse beleving. Ook is er de unieke beauty boerderij, zijn er sfeervolle restaurants en een uitgebreide loungeruimte. Met mooi weer kun je ook plaatsnemen in de prachtige Finse tuin met zonneweide.

WellnessWeek 2017

Om het nog leuker te maken, vindt van 19 t/m 25 september 2017 onze allereerste WellnessWeek plaats. In deze periode heb je de unieke kans om een luxe wellness hotel te boeken met minimaal 30% korting. Tijdens deze speciale editie staat de allerbeste beleving centraal van jouw verblijf, zodat jij geheel tot rust kunt komen. Of we alvast kunnen vertellen welke hotels er deelnemen tijdens deze week? We verklappen ze nog niet allemaal, maar echte toppers als Sauna & Wellness resort Thermae 2000, Spa Sport Hotel Zuiver en diverse City Resorts hebben zich al aangemeld. Maar ook doen er top hotels mee in Duitsland, België en zelfs in Oostenrijk!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van WellnessWeek? Laat dan jouw gegevens achter in onderstaand veld en mis niets van al het nieuws!

WellnessWeek is alweer voorbij! Tot en met maandag 25 september 2017 had jij de unieke kans om een luxe wellness hotel te boeken met unieke korting. Houd onze blog in de gaten zodat je als eerste op de hoogte bent van de volgende editie.

Sauna & Wellness resort Thermae 2000 is een van de deelnemers tijdens WellnessWeek 2017

 

Delen
Geschreven door:
Hotelspecials

Recent Posts

Tips voor de Unox Nieuwjaarsduik 2024

Tips Nieuwjaarsduik Waar je ook de nieuwjaarsduik gaat doen, de omstandigheden blijven hetzelfde. Het is…

6 maanden geleden

De 10 mooiste kerstmarkten in Duitsland

De kerstmarkten in Duitsland gaan in november al weer open! Duitsland is een echt kerstland.…

7 maanden geleden

Wat te doen in Gelderland? 8 tips!

Als je jezelf afvraagt, ‘’Wat te doen in Gelderland?’’, blijf dan zeker even hangen. Als…

7 maanden geleden

Wad een zomer: eilandhoppen op de wadden

Waarom maar één Waddeneiland bezoeken als je ook kunt eilandhoppen op de wadden en er…

2 jaar geleden

20 jaar HotelSpecials, 20 jaar om volwassen te worden

20 jaar HotelSpecials. Van grootse plannen op een zolderkamer tot een internationaal bedrijf met een…

2 jaar geleden

7 Leuke spots voor een high wine in Utrecht

Heb jij een nachtje weg naar Utrecht op de planning staan? Dan zal je vast gebruikmaken…

2 jaar geleden