Categorieën: Hotels

Kindvriendelijke hotels in Nederland – onbezorgd genieten met de kinderen

De zomervakantie is zo goed als achter de rug en de plannen voor de herfst- en kerstvakantie worden alweer gesmed. Ben jij er al uit waar je met het hele gezin naartoe gaat? Nederland kent tal van kindvriendelijke hotels waar je samen met de kinderen een geweldige tijd kunt beleven! Beleef bijvoorbeeld volop waterpret in het zwembad en maak leuke uitstapjes naar een speeltuin of pretpark in de omgeving. Hieronder vind je enkele leuke voorbeelden van kindvriendelijke hotels.

Kindvriendelijke hotels nabij attractieparken

De meeste attractieparken sluiten gedurende het winterseizoen hun deuren, maar natuurlijk heb je uitzonderingen. Bezoek bijvoorbeeld de sprookjesachtige Efteling. Van 13 november 2017 tot en met 31 januari 2018 vind hier de Winter Efteling plaats. Schaats een rondje op de reuze ijsbaan, ga in de winterse bobslee en kom na afloop tot rust in het kindvriendelijke Efteling hotel. In dit bijzondere 4-sterrenhotel slaap je in unieke themakamers  én heb je onbeperkt toegang tot het attractiepark.

Bezoek je liever een indoor attractiepark? Dan is pretpark Plopsa Indoor Coevorden in Drenthe de ideale plek om naartoe te gaan. Dit attractiepark is geheel overdekt en biedt genoeg vertier tijdens de herfstvakantie. De gehele maand oktober kun je je wanen in de Halloween sfeer. Overnacht met de kinderen in het authentieke B&B Aquamarijn dat op slechts 5 kilometer van het attractiepark ligt. Kinderen (t/m 12 jaar) kunnen in deze kindvriendelijke boerderij gratis bij je op de kamer overnachten. Pak dus zeker dit voordeel!

Hotels met zwembad voor een kindvriendelijke vakantie

Bommetjes maken, glijden van de glijbaan en springen van de duikplank.. dat is het enige wat telt voor kinderen. Midden in het Twentse Landschap vind je het  indvriendelijke Aparthotel Delden. Dit hotel is ideaal voor het gezin en beschikt over vele kinderfaciliteiten waaronder een klimkooi, kleurhoek, kleine bioscoop en binnenzwembad. De kinderen hoeven zich dus geen moment te vervelen! Slaap met het hele gezin in de familiekamer en profiteer van de Kinderen gratis mee Special. Mocht je op zoek zijn naar kindvriendelijke hotels met zwembad elders in het land, kun je het gehele aanbod hier bekijken.

Kindvriendelijke hotels aan de kust

De Nederlandse kust is gedurende het hele jaar populair, neem de vlieger mee en waai met het hele gezin uit aan de kust! Kies bijvoorbeeld voor een overnachting in het kindvriendelijke Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach wat slechts 150 meter van het strand ligt. Kinderen tot en met12 jaar slapen gratis bij je op de kamer. Word ’s ochtends wakker met het geluid van de zee en beleef leuke activiteiten in de omgeving. Maak een GPS-tocht en/of bezoek het 19e eeuwse Forteiland IJmuiden. Natuurlijk kun je met de kinderen ook afreizen naar andere kindvriendelijke hotels aan de kust zoals in Noordwijk, Scheveningen of Zeeland.

Wij helpen je graag met het zoeken en boeken van jouw kindvriendelijke vakantie. Heb je al geboekt? Laat ons hieronder weten waar jouw keus op gevallen is!

Delen
Geschreven door:
Hotelspecials

Recent Posts

Tips voor de Unox Nieuwjaarsduik 2024

Tips Nieuwjaarsduik Waar je ook de nieuwjaarsduik gaat doen, de omstandigheden blijven hetzelfde. Het is…

6 maanden geleden

De 10 mooiste kerstmarkten in Duitsland

De kerstmarkten in Duitsland gaan in november al weer open! Duitsland is een echt kerstland.…

7 maanden geleden

Wat te doen in Gelderland? 8 tips!

Als je jezelf afvraagt, ‘’Wat te doen in Gelderland?’’, blijf dan zeker even hangen. Als…

7 maanden geleden

Wad een zomer: eilandhoppen op de wadden

Waarom maar één Waddeneiland bezoeken als je ook kunt eilandhoppen op de wadden en er…

2 jaar geleden

20 jaar HotelSpecials, 20 jaar om volwassen te worden

20 jaar HotelSpecials. Van grootse plannen op een zolderkamer tot een internationaal bedrijf met een…

2 jaar geleden

7 Leuke spots voor een high wine in Utrecht

Heb jij een nachtje weg naar Utrecht op de planning staan? Dan zal je vast gebruikmaken…

2 jaar geleden