Hotels

Leuke vaderdag cadeaus

Het is bijna weer tijd om je vader in het zonnetje te zetten! Vaderdag komt er aan, heb jij al een origineel vaderdag cadeau? Misschien heeft je vader alles wat z’n hartje begeert… Wat is nou een leuk vaderdag cadeau verras hem dan met een nachtje of weekendje weg met Vaderdag! Zo kun je meteen vrije tijd doorbrengen met je vader en samen leuke plekken ontdekken. Maak nieuwe herinneringen!

#1. Stap aan boord van de SS Rotterdam

Dit hotel zie je al van heinde en verre drijven, ja drijven: SS Rotterdam Hotel en Restaurants. Dit stoomschip voer tussen 1959 en 2000 op de Holland-Amerikalijn en heeft diverse wereldreizen en cruises gemaakt. Nu ligt het schip in de haven van Rotterdam en dient het als hotel. Dat is nog eens een origineel cadeau voor je vader!

De kamers van het schiphotel zijn van verschillende typen in de stijl van de jaren ’50. Het schip biedt tal van faciliteiten, zoals het zwembad op het dek en diverse restaurants en barretjes waar je lekker kunt eten en drinken. Vanaf de boot heb je ook een prachtig uitzicht op Rotterdam, de wereldhavenstad. Stap aan boord en het avontuur kan beginnen!

2. Racefanaat? Nürburgring!

Zonder twijfel een origineel cadeau voor je vader is een overnachting in de buurt van de Nürburgring. Is jouw pa een fan van Formule 1, en wilt hij wel eens zelf het Max Verstappen gevoel ervaren? Verblijf dan op enkele minuten van het circuit. Een leuk cadeau voor je vader, waar je zelf ook van kan genieten! Op de Nürburgring kan je met je eigen auto rondjes rijden, maar ook een auto huren. Wie wilt er nou niet zo’n stoer vaderdag cadeau geven? Na een druk dagje in de auto kunnen jullie genieten van heerlijke Duitse speciaalbiertjes in het rustige plaatsje Adenau.

3. Overnacht in een voormalige gevangenis

Grappige vaderdag cadeaus kunnen van alles zijn, maar overnachten in een hotel is er zeker één van… In het zuiden van ons land, in de gezellige stad Roermond, vind je Het Arresthuis. Dit 5-sterrenhotel is een bezoek waard! Hier verblijf je in luxe op een spectaculaire en intrigerende locatie. Het is namelijk de voormalige gevangenis van Roermond! Wat vroeger de cellen waren zijn nu omgetoverd tot luxe designkamers met alle faciliteiten die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Een spannend concept en een ware belevenis! Overdag kan je je pa meenemen naar Designer Outlet Roermond voor een gezellige dag designkleding shoppen.

 

Bonus! Verras je vader met een Secret Hotel

Een leuk cadeau voor je vader kan ook iets zijn waarvan je niet weet wat je geeft! Verrassend én luxe: wat wil je nog meer? Kies een datum en een bestemming, dan doen wij de rest! Met een Secret Hotel blijft jullie gekozen hotel tot 48 uur voor aankomst geheim, zodat je pas kort van tevoren weet waar je precies naartoe gaat.

Er zijn vele uitlopende bestemmingen waar je een Secret Hotel kunt boeken, zoals aan de kust voor een nachtje of weekendje weg aan het strand, of in een te gekke stad, zoals Amsterdam of Utrecht.  Overrompel je vader of partner met dit mysterieuze, maar originele vaderdag cadeau!

 

 

 

 

Delen
Geschreven door:
Hotelspecials

Recent Posts

Tips voor de Unox Nieuwjaarsduik 2024

Tips Nieuwjaarsduik Waar je ook de nieuwjaarsduik gaat doen, de omstandigheden blijven hetzelfde. Het is…

6 maanden geleden

De 10 mooiste kerstmarkten in Duitsland

De kerstmarkten in Duitsland gaan in november al weer open! Duitsland is een echt kerstland.…

7 maanden geleden

Wat te doen in Gelderland? 8 tips!

Als je jezelf afvraagt, ‘’Wat te doen in Gelderland?’’, blijf dan zeker even hangen. Als…

7 maanden geleden

Wad een zomer: eilandhoppen op de wadden

Waarom maar één Waddeneiland bezoeken als je ook kunt eilandhoppen op de wadden en er…

2 jaar geleden

20 jaar HotelSpecials, 20 jaar om volwassen te worden

20 jaar HotelSpecials. Van grootse plannen op een zolderkamer tot een internationaal bedrijf met een…

2 jaar geleden

7 Leuke spots voor een high wine in Utrecht

Heb jij een nachtje weg naar Utrecht op de planning staan? Dan zal je vast gebruikmaken…

2 jaar geleden