Dagje uit

De leukste indoor zwemparadijzen van ons land

Spitter, spetter, spater… waterpret in Nederland

Blijf je dit jaar in eigen land tijdens de zomervakantie? Dan het zomaar zijn dat het een dagje regent. De oplossing: een dagje naar een zwemparadijs. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je je kinderen wilt verrassen met een leuk dagje uit. In deze zwemparadijzen is plezier gegarandeerd!

Zwembad Aquamar – Katwijk aan Zee

In dit subtropische recreatiebad is voor jong en oud wat leuks te beleven. Wat dacht je van super snel glijden van de megawaterglijbaan of drijven door de wildwaterbaan met stroomversnelling? Bovendien is er een gezellig horecaterras met uitzicht op het recreatiebad waar je kunt genieten van een kopje koffie.

Highlight: op vrijdagavond wordt er discozwemmen georganiseerd voor jongeren tot en met 18 jaar. Verschillende discolampen verlichten het recreatiebad terwijl de laatste hits uit de speakers klinken.

Adres: Piet Heinlaan 5, Katwijk, Zuid-Holland

Openingstijden: de openingstijden variëren in de winter- en zomermaanden, maar het zwembad is iedere dag geopend. Op maandag van 12:00 uur tot 18:00 uur, op dinsdag t/m vrijdag van 12:00 tot 21:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Prijzen: voor recreatief zwemmen betaal je €4,90 per keer. Woon je in de buurt en kom je vaker in Zwembad Aquamar? Dan is het aan te raden om een 6-badenkaart te nemen voor €24,20 of een 12-badenkaart voor €48,20. Heb je wat kleinere kinderen en wil je een keer deelnemen aan baby en peuterzwemmen? Dan betaal je €6,40 voor een keer.

Subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom – Den Bosch

Snelle glijbanen, zwemmen door grotten, wildwaterrivier Coco Wave en golven in het golfslagbad: er is voor ieder wat wils in AquaFun Sportiom. Ook is er een snackcorner en een terras van de Caribean Corner waar je tussendoor even lekker kunt bijkomen. De allerkleinsten vermaken zich in kinderbadje Turtle Bay.

Highlight: met mooi weer is er een buitenbad met open ligweide. Heerlijk!

Adres: Victorialaan 10, Den Bosch, Noord-Brabant.

Openingstijden: op maandag is het zwembad gesloten. De openingstijden zijn op dinsdag van 16:00 – 21:00 uur, woensdag van 13:00 – 21:00 uur, op donderdag van 13:00 – 17:30 uur, op vrijdag van 13:00 – 21:00 uur (inclusief discozwemmen!) en op zaterdag en zondag van 10:00 – 17:30 uur.

Prijzen:
de prijzen verschillen per leeftijd en zijn als volgt: 0 tot en met 2 jaar €2,95 per persoon, 3 tot en met 8 jaar €8,95 per persoon en vanaf 9 jaar betaal je €9,95 per persoon.

Tikibad – Wassenaar

Met maar liefst 16 unieke glijbanen is het Tikibad in Duinrell het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux. Er is meer dan een kilometer glijbaanplezier en bovendien is er ook nog het Golfslagbad. Het is een waar glijbanenparadijs met spectaculaire waterattracties. Flits als een vallende ster van de Starfright, plons van de Barracuda en maak een vrije val van de Pelikaanduik*.

*Let er op dat er veiligheidsvoorschriften gelden, die je het beste voor je bezoek hier even kunt doorlezen.

Highlight: nieuw in het Tikibad is het overdekte kids waterpark Playa! Roetsj van vier glijbanen, stap onder de mega waterval en beleef heel veel waterpret.

Adres: Duinrell 1, Wassenaar, Zuid-Holland.

Openingstijden: het Tikibad is iedere dag geopend, maar de openingstijden variëren wel per dag en liggen tussen 09:30 uur en 21:30 uur.

Prijzen: de kassaprijs voor een ticket van 4 uur Tikibad is €20,00. Je kunt ook een kaart kopen voor €22,50 waarmee je onbeperkt het Tikibad in kunt. Zijn de kinderen onder de 1 meter 20? Dan betaal je voor hen slechts €15,00. Tip: wil je extra voordelig uit zijn en van tevoren alvast je tickets kopen voor een bepaalde dag? Dan betaal je de voordelige prijs van €15,50. Je dient wel alvast een dag te kiezen, want de tickets zijn alleen op die dag geldig. Meer informatie over prijzen vind je op de website van het Tikibad.

De Scheg – Deventer

De Scheg is een echte belevenis voor jong en oud: leef je uit in zwemparadijs Blue Lagoon met diverse zwembaden, glijbanen, maar ook sauna’s en bubbelbaden. Zo is er een wildwaterbaan van maar liefst 80 meter met scherpe bochten, draaikolken en andere verrassende effecten. Heb je geen angst in je? Glijd dan naar beneden op de Northern Light Slide met gave lichteffecten en hoge snelheden!

Highlight: iedere woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag staat er een enthousiast activiteitenteam voor je klaar om leuke activiteiten te ondernemen met de kinderen.

Adres: Piet van Donkplein 1, Deventer, Overijssel.

Openingstijden: op maandag t/m donderdag van 10:00 uur tot 22:00 uur, op vrijdag tot 21:30 uur en op zaterdag tot 18:00 uur. Op zondag is het zwemparadijs niet geopend.

Prijzen: kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang tot het zwemparadijs. Van 3 t/m 12 jaar betaal je €6,50 en vanaf 13 jaar betaal je €8,10 – tijdens schoolvakanties en op zon- en feestdagen is dit €6,90 en €8,70. Je tickets kun je aan de kassa kopen of alvast via de webshop.

Aquadome Scheldorado

Aquadome Scheldorado is een gethematiseerd zwemparadijs met tropische stijl en inrichting. Zwemmen, spetteren en ravotten: het kan allemaal. Glijd van de superwaterglijbaan van 60 meter en klim in de aquajungle van boomhut naar boomhut over touwbruggen. Ook is er een piratenschip met vallende emmers en een glijbaan. Voor de kleintjes is er een warm, ondiep bad in jungle stijl met leuke attracties, zoals een speelhuis met glijbanen. Bovendien kun je met mooi weer gebruikmaken van het buitenbad waar het water ook heerlijk warm is!

Highlight: naast de vele zwemmogelijkheden is er ook een kidsclub, een aparte indoor speeltuin en een hamburgerrestaurant aanwezig.

Adres: Stuvesande 2, Terneuzen, Zeeland.

Openingstijden: Aquadome is iedere dag geopend van 10:00 uur tot 20:00 uur.

Prijzen: de ticketprijs per persoon bedraagt €7,50. Kinderen tot en met 2 jaar zwemmen gratis.

Welk zwemparadijs in ons land zou jij graag willen bezoeken?

Delen
Geschreven door:
Hotelspecials

Recent Posts

Tips voor de Unox Nieuwjaarsduik 2024

Tips Nieuwjaarsduik Waar je ook de nieuwjaarsduik gaat doen, de omstandigheden blijven hetzelfde. Het is…

6 maanden geleden

De 10 mooiste kerstmarkten in Duitsland

De kerstmarkten in Duitsland gaan in november al weer open! Duitsland is een echt kerstland.…

7 maanden geleden

Wat te doen in Gelderland? 8 tips!

Als je jezelf afvraagt, ‘’Wat te doen in Gelderland?’’, blijf dan zeker even hangen. Als…

7 maanden geleden

Wad een zomer: eilandhoppen op de wadden

Waarom maar één Waddeneiland bezoeken als je ook kunt eilandhoppen op de wadden en er…

2 jaar geleden

20 jaar HotelSpecials, 20 jaar om volwassen te worden

20 jaar HotelSpecials. Van grootse plannen op een zolderkamer tot een internationaal bedrijf met een…

2 jaar geleden

7 Leuke spots voor een high wine in Utrecht

Heb jij een nachtje weg naar Utrecht op de planning staan? Dan zal je vast gebruikmaken…

2 jaar geleden