Hotels

De 5 leukste familiekamers aan zee

Een vakantie aan zee is ideaal. Iedereen kan lekker uitwaaien! Kinderen kunnen helemaal losgaan op het strand of in zee, terwijl de volwassenen genieten van een drankje of een mooie strandwandeling. Voor ieder wat wils! Als je met het hele gezin op stap gaat, is het wel zo leuk als jullie ook met z’n allen kunnen overnachten. Daarom hebben wij de leukste hotels met een familiekamer aan zee voor je op een rij gezet.

  1. Parkhotel De Panne

Parkhotel De Panne is echt een kindvriendelijk hotel aan zee! Met een familiekamer aan zee ben je hier van alles voorzien. Het hotel is voorzien van een grote tuin, waar kinderen zorgeloos kunnen spelen. Een dagje de hort op? Attractiepark Plopsaland ligt op slechts 2 kilometer afstand. Als laatste optie kunnen jullie natuurlijk ook lekker naar strand om uit te waaien. Vervelen zullen jullie hier niet doen!

Parkhotel de Panne

  1. Hotel Pannenkoekhuis Vierwegen

Deze titel klinkt smakelijk, niet? Hotel Pannenkoekhuis Vierwegen biedt jullie een comfortabele familiekamer aan zee in Nederland. Met, zoals de naam al zegt, een pannenkoekenhuis! Dan zijn de kinderen meteen al blij. Dit hotel ligt in Domburg, de oudste badplaats van Zeeland. Je ziet hier dus veel cultuur, historie én je kunt lekker wat zonuurtjes pakken op strand of uitwaaien.

  1. C-Hotels Helios

Aan het populaire strand van Blankenberge ligt C-Hotels Helios. En wij zijn niet de enige fan van dit hotel: eerdere gasten beoordelen het met maar liefst een 9,1! In dit moderne designhotel ben je even echt op vakantie. In Blankenberge zijn allerlei activiteiten met het gezin te ondernemen, zoals een bezoek aan SeaLife of het Zuivelmuseum. Wil je het stadsleven ontdekken? Dan is Brugge op korte afstand. Zo kun je uitstekend een familiekamer aan zee combineren met een citytrip.

  1. C-Hotels Andromeda

Een ander hotel van C-Hotels ligt in de andere bekende badplaats van Belgie, namelijk Oostende. Met een familiekamer aan de kust kom je hier niets te kort. Er is zelfs een heerlijk zwembad waar jullie je kunnen laten gaan als het wat minder weer is, of ontspan gratis in de sauna of het bubbelbad. Het strand? Dat ligt aan je voeten!

C-Hotels Andromeda

  1. Hotel Butler

Hotel Butler is een knus familiehotel aan zee in huiselijke sfeer. Dat is dus ideaal als je op zoek bent naar iets knus en kleinschaligs. Het is net alsof je thuis bent. Geniet van een ontbijt in de huiskamer van het hotel en maak je klaar om Blankenberge te ontdekken. Tip: huur een fiets!

Bekijk al onze hotels met familiekamers.

Delen
Geschreven door:

Recent Posts

Tips voor de Unox Nieuwjaarsduik 2024

Tips Nieuwjaarsduik Waar je ook de nieuwjaarsduik gaat doen, de omstandigheden blijven hetzelfde. Het is…

6 maanden geleden

De 10 mooiste kerstmarkten in Duitsland

De kerstmarkten in Duitsland gaan in november al weer open! Duitsland is een echt kerstland.…

7 maanden geleden

Wat te doen in Gelderland? 8 tips!

Als je jezelf afvraagt, ‘’Wat te doen in Gelderland?’’, blijf dan zeker even hangen. Als…

7 maanden geleden

Wad een zomer: eilandhoppen op de wadden

Waarom maar één Waddeneiland bezoeken als je ook kunt eilandhoppen op de wadden en er…

2 jaar geleden

20 jaar HotelSpecials, 20 jaar om volwassen te worden

20 jaar HotelSpecials. Van grootse plannen op een zolderkamer tot een internationaal bedrijf met een…

2 jaar geleden

7 Leuke spots voor een high wine in Utrecht

Heb jij een nachtje weg naar Utrecht op de planning staan? Dan zal je vast gebruikmaken…

2 jaar geleden