Vakanties

De 3 leukste bestemmingen voor in de voorjaarsvakantie met het hele gezin

De voorjaarsvakantie is een goed moment om er eens met het hele gezin op uit te trekken. De leukste voorjaarsvakantie bestemmingen zijn dicht bij huis te vinden. Wanneer je in Nederland, België of Duitsland op vakantie gaat kan je makkelijk met de trein of met de auto op pad en ben je niet zo lang onderweg. Als je met kinderen op vakantie gaat wil je natuurlijk dat alles is geregeld.

Wij hebben daarom de Family Special. Als gezin genieten jullie van een verblijf in een kindvriendelijk hotel en de kinderen slapen bij jullie op de kamer. Zo kun je echt tijd doorbrengen met het hele gezin! Bekijk hieronder de 3 leukste bestemmingen die wij voor je op een rijtje hebben gezet om in de voorjaarsvakantie naar toe te gaan met het gezin.

Winterberg

Winterberg ligt in het Duitse Sauerland op 200 kilometer rijden van de Nederlandse grens en is een ideale bestemming voor als je met je kinderen wilt gaan skiën in de voorjaarsvakantie. Het is een betaalbaar skigebied, niet te groot en daardoor ook ideaal voor beginners. Voor wintersport voorjaarsvakantie zit je hier zeker goed.

Winterberg is een ideale bestemming met kinderen. Het skigebied van Winterberg bestaat uit ongeveer 23 kilometer piste. Hiervan zijn 32 pistes licht- tot middelzwaar en dus goed geschikt voor kinderen. Voor de allerkleinste zijn er ook heuveltjes waarop ze kunnen leren skiën. Naast skiën zijn er nog veel meer activiteiten voor de kleintjes.  Ze kunnen er bijvoorbeeld ook bobsleeën en rodelen. Maar ook voor een prachtige wandeling zit je hier goed. Wanneer er in de voorjaarsvakantie niet zoveel sneeuw ligt kan je er ook goed klimmen en genieten van het uitzicht op de panorama-belevingsbrug. Op 20 kilometer van Winterberg ligt familiepretpark Fort Fun Abenteuerland. In dit park zijn achtbanen, waterbanen en indrukwekkende shows.

Al die buitenlucht is natuurlijk heerlijk, maar even ontspannen in de warmte kan heel fijn zijn. In Winterberg beschikken veel hotels over een wellness. Een goede uitvalsbasis voor een familievakantie tijdens de voorjaarsvakantie is het Avital Resort Winterberg. Terwijl jullie hier ontspannen in de wellness kunnen de kinderen zich uitleven in het binnenzwembad. Dit hotel ligt vlak bij het centrum van Winterberg.

Kijk voor ons complete aanbod voor winterberg en aanbieding winterberg voorjaarsvakantie hier.

Antwerpen

In de voorjaarsvakantie is Antwerpen ook een hele leuke bestemming voor het gezin. Antwerpen ligt op 126 kilometer rijden van Utrecht  en deze bestemming is ook heel goed te bereiken met de trein. Geen files, geen tanken, maar lezen of spelletjes doen in de trein totdat je op je bestemming bent aangekomen.

Als je in Antwerpen bent met kinderen is het een aanrader om de Antwerpen Zoo te bezoeken. Dit is een van de oudste dierentuinen ter wereld en de best bezochte attractie van het land. In de voorjaarsvakantie kan je ook mooie boottochten maken. Met een klein voorjaarszonnetje kan je genieten van een mooi uitzicht. Houden de kinderen van zwemmen? Je kan in Antwerpen zwemmen in het Olympisch zwembad, een art-deco bad en een ecologische zwemvijver.

Cultuur opsnuiven, slenteren door de straten, musea bezoeken en bourgondisch genieten is natuurlijk ook allemaal mogelijk in deze historische stad. Er zijn genoeg leuke musea voor kinderen. Bezoek bijvoorbeeld het MAS, hier kunnen jullie familiespelletjes spelen, of kunnen de kinderen een verjaardagsfeestje organiseren. In deze 65 meter hoge toren is er genoeg te beleven voor kinderen.  Na een dag de stad ontdekken zijn er genoeg opties om een hapje te gaan eten in één van de vele kindvriendelijke restaurants die de stad rijk is.

De bestemming Antwerpen ontdekken met je familie in de voorjaarsvakantie staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Kijk hier voor leuke hoteltips en last minute voorjaarsvakantie in Antwerpen.

Nederlandse kust

Op nummer 3 in deze blog met de 3 leukste bestemmingen voor het gezin in de voorjaarsvakantie staat de Nederlandse kust. De Nederlandse kust is in de zomermaanden erg populair, maar in de voorjaarsvakantie is het ook een leuke bestemming voor een gezinsvakantie. Voor een voorjaarsvakantie naar de zon ga je naar de kust! Boek eens een uitwaai-vakantie met een hotel op de Waddeneilanden!

Uitwaaien, rennen, schelpen zoeken, fietsen door de duinen en met een koude neus een warme chocomel drinken. Van Zeeland tot de Wadden, de Nederlandse kust is echt een top bestemming om met je familie in de voorjaarsvakantie naartoe te gaan. In Zeeland zijn Oostkapelle en Cadzand zeker een bezoek waard.  Ook Domburg is een leuke bestemming voor in de voorjaarsvakantie.

Een voorjaarsvakantie met kinderen in Scheveningen is ook een goede optie. Vanuit deze plaats kan je ook nog de cultuur van de mooie stad Den Haag opsnuiven. Een ideale combi van stad en strand. Daarnaast zijn de Wadden natuurlijk ook nog een onderdeel van de Nederlandse kust die heel erg de moeite waard is om in de voorjaarsvakantie naar toe te gaan. Met de boot naar één van de eilanden is al een beleving op zich.

Een gezinsvakantie aan de kust is ideaal. Bekijk ons aanbod of er een hotel tussen zit die jou aanspreekt.

Zoals je ziet hoef je niet ver van huis voor de leukste bestemmingen van de voorjaarsvakantie.  Wil je met het hele gezin op een kamer slapen? Boek dan een van onze Family Specials. Mocht jij nog een leuke bestemmingstip hebben om de voorjaarsvakantie met kinderen door te brengen, laat het ons weten!

Delen
Geschreven door:
Hotelspecials

Recent Posts

Tips voor de Unox Nieuwjaarsduik 2024

Tips Nieuwjaarsduik Waar je ook de nieuwjaarsduik gaat doen, de omstandigheden blijven hetzelfde. Het is…

6 maanden geleden

De 10 mooiste kerstmarkten in Duitsland

De kerstmarkten in Duitsland gaan in november al weer open! Duitsland is een echt kerstland.…

6 maanden geleden

Wat te doen in Gelderland? 8 tips!

Als je jezelf afvraagt, ‘’Wat te doen in Gelderland?’’, blijf dan zeker even hangen. Als…

7 maanden geleden

Wad een zomer: eilandhoppen op de wadden

Waarom maar één Waddeneiland bezoeken als je ook kunt eilandhoppen op de wadden en er…

2 jaar geleden

20 jaar HotelSpecials, 20 jaar om volwassen te worden

20 jaar HotelSpecials. Van grootse plannen op een zolderkamer tot een internationaal bedrijf met een…

2 jaar geleden

7 Leuke spots voor een high wine in Utrecht

Heb jij een nachtje weg naar Utrecht op de planning staan? Dan zal je vast gebruikmaken…

2 jaar geleden