Hotels

10 romantische ❤ Valentijn hotels voor 2021

Ben je al aan het nadenken over een cadeau voor Valentijn? Verras je partner tijdens Valentijn 2021 met een van onze Valentijn hotels! Vind een romantisch hotel in deze willekeurige top 10 en geniet van de liefde. Alle hotels hebben een Romantic Escape Special. Jullie kunnen daarbij genieten van een late check-out, een flesje bubbels en een romantische verassing op de kamer! In de ochtend staat er ook nog eens een lekker ontbijt voor jullie klaar. Wacht niet te lang, want 14 februari 2021 is het alweer de meest romantische dag van het jaar en zijn sommige Valentijn hotels misschien niet meer beschikbaar!

1. Bilderberg Château Holtmühle ****

Wat is er romantischer dan samen overnachten in een gerenoveerd, middeleeuws kasteel? Vier de dag van de liefde in Bilderberg Château Holtmühle in het Limburgse Tegelen. Geniet van een drankje bij de openhaard. Ontspannen doen jullie in de sauna, het Turks stoombad en het zwembad. Geniet ook samen van de prachtige omgeving en loop door pittoreske dorpjes.

Bekijk Bilderberg Château Holtmühle

2. Westcord Fashion Hotel Amsterdam ****

Genieten van een drankje met uitzicht over Amsterdam, dat kan bij de SKYY Bar van WestCord Fashion Hotel Amsterdam. Vanaf het hotel zijn jullie binnen 15 minuten op het Leidseplein. Samen ontspannen kan in de Wellness Garden met 2 sauna’s, een Turks stoombad en het binnenzwembad. Loop door de negen straatjes en kijk hoe bier wordt gebrouwen bij de Heineken Experience.

Bekijk Westcord Fashion Hotel Amsterdam

3. Ghent River Hotel ****

Valentijn 2021 vieren in het centrum van Gent? Overnacht in een voormalig broodbakkerij in Ghent River Hotel. Wandel samen door de middeleeuwse straatjes en bekijk de prachtige gebouwen. Ook een aanrader voor in de avond want dan zijn de gebouwen prachtig verlicht. Om je Valentijn compleet te maken kan je een romantische rondvaart doen door de grachten van de stad.

Bekijk Ghent River Hotel

4. Landgoed Duin en Kruidberg ****

Het schitterende Landgoed Duin en Kruidberg ligt in Santpoort-Noord. Het authentieke landhuis in Nationaal Park Zuid-Kennemerland is de ideale plek voor een romantische overnachting. Het karakteristieke hotel is knus en warm. Geniet samen in de sauna en ga ’s avonds heerlijk dineren in een van de hotel-restaurants. Vanaf dit hotel zijn jullie zo in Bloemendaal of Zandvoort voor een strandwandeling. In dit Valentijn hotel is romantiek gegarandeerd.

Bekijk Landgoed Duin en Kruidberg

5. Hotel Jan Brito ****

In het romantische Brugge staat dit klassieke 4*-hotel gevestigd in een authentiek herenhuis. Je overnacht in een oase van rust maar staat toch binnen een paar stappen midden in het centrum van Brugge. Zien jullie jezelf wel zitten in dit romantische hotel? Verwen jullie zelf met een weekendje weg met Valentijn. 

Bekijk Hotel Jan Brito

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen:                                                    Valentijn 2021 - beleef een romantisch Valentijnsweekend

6. Château de Montvillargenne ****

Vier Valentijn vlakbij Parijs! Een bestemming die natuurlijk niet kan ontbreken in onze top 10 Valentijn hotels. Château de Montvillargenne is het grootste kasteel van Frankrijk. Het hotel staat midden in de bossen op slechts 35 kilometer van Parijs. Breng een bezoekje aan Parijs en loop door de stad van de liefde. Geniet ook van de luxe van het hotel. Ontspan samen in het zwembad, de sauna en het Turks stoombad.

Bekijk Château de Montvillargenne

7. Hotel Burg Trendelburg

Kastelen zijn onwijs mooi en romantisch. Daarom nog een kasteelhotel, maar deze keer in Duitsland! Het sprookjesachtige Hotel Burg Trendelburg is gelegen in een historisch gebouw, een gerestaureerd middeleeuws kasteel. De historie van het gebouw is goed merkbaar en maakt de sfeer heel romantisch. Het hotel maakt deel uit van de sprookjesroute. Met deze route kom je langs allerlei sprookjesachtige locaties.

Bekijk Hotel Burg Trendelburg

8. High5-hotel-Alkmaar

Midden in het historische centrum van Alkmaar staat High5-hotel-Alkmaar. Dit hotel heeft een unieke en gezellige wijnbar en ligt op slechts 400 meter van het Nationaal Biermuseum. Bewonder de beroemde kaasmarkt en ga een dagje shoppen. Geniet van de historische sfeer terwijl jullie door het centrum lopen.

Bekijk High5-hotel-Alkmaar

9. Hotel Klooster Elsendael

In een rustieke omgeving in Boxmeer ligt Hotel Klooster Elsendael. Zoals de naam al zegt bevindt dit hotel zich in een oud klooster, hoe knus! Het klooster is al eeuwen geleden gebouwd, maar is volledig gemoderniseerd. Wanneer je het klooster binnenkomt voel je meteen de warme sfeer die dit hotel heeft. Het hotel is omringd met natuurgebieden – onder andere Nationaalpark de Maasduinen –  waar jullie samen kunnen wandelen. Dit romantische hotel is ideaal om Valentijnsdag 2019 samen door te brengen.

Bekijk Hotel Klooster Elsendael

10. Hotel Resort Landgoed Westerlee****

Geniet samen van een overnachting in een monumentale herenboerderij. Geniet in dit luxe Hotel Resort Landgoed Westerlee in het wellnesscenter met sauna en zwembad. Maar dat is niet het enige luxe, alle kamers zijn namelijk voorzien van een bubbelbad! Bezoek het gezellige Groningen en verken de natuurrijke omgeving.

Bekijk Hotel Resort Landgoed Westerlee

Wat is er nou mooier dan de liefde vieren? Genoeg keuze om jullie Valentijn romantisch door te brengen in een van deze Valentijn hotels. Verras elkaar en laat je lekker in de watten leggen. In welk hotel van deze 10 romantische hotels met Valentijn 2021 zou jij willen overnachten?

Delen
Geschreven door:
Hotelspecials

Recent Posts

Tips voor de Unox Nieuwjaarsduik 2024

Tips Nieuwjaarsduik Waar je ook de nieuwjaarsduik gaat doen, de omstandigheden blijven hetzelfde. Het is…

6 maanden geleden

De 10 mooiste kerstmarkten in Duitsland

De kerstmarkten in Duitsland gaan in november al weer open! Duitsland is een echt kerstland.…

6 maanden geleden

Wat te doen in Gelderland? 8 tips!

Als je jezelf afvraagt, ‘’Wat te doen in Gelderland?’’, blijf dan zeker even hangen. Als…

7 maanden geleden

Wad een zomer: eilandhoppen op de wadden

Waarom maar één Waddeneiland bezoeken als je ook kunt eilandhoppen op de wadden en er…

2 jaar geleden

20 jaar HotelSpecials, 20 jaar om volwassen te worden

20 jaar HotelSpecials. Van grootse plannen op een zolderkamer tot een internationaal bedrijf met een…

2 jaar geleden

7 Leuke spots voor een high wine in Utrecht

Heb jij een nachtje weg naar Utrecht op de planning staan? Dan zal je vast gebruikmaken…

2 jaar geleden