Categorieën: Vakanties

Wunderland Kalkar Duitsland – All Inclusive vakantiebestemming

Het veelzijdige Wunderland Kalkar Duitsland is een ideale vakantiebestemming voor gezelschappen en ligt in de Duitse plaats Kalkar, net over de grens bij Arnhem en Nijmegen. Een verblijf in dit all inclusive hotel staat garant voor een heerlijke tijd met familie of vrienden! Tijdens je verblijf staat dit familiepark in Duitsland tot je beschikking met onder andere 5 restaurants, een groot pretpark, een kartbaan, een theater en een sfeervolle caféstraat. Alle maaltijden, snacks en (alcoholische) dranken zijn inbegrepen.

Duitsland all inclusive

Op het terrein van Wunderland Kalkar staan 6 hotels. Alle hotels werken met de all inclusieve formule en bieden comfortabele hotelkamers. De kamers zijn voorzien van alle moderne faciliteiten, zodat je na een enerverende dag in het attractiepark ontspannen kunt wegdromen in de hotelkamer. 1 hotel hiervan hebben wij in het aanbod. 

Bekijk Wunderland Kalkar (All Inclusive Hotel) 

Eten en drinken

In Wunderland Kalkar vind je 5 verschillende restaurants. Er is voor ieder wat wils! Zo kun je aanschuiven in het Steakhaus of heerlijk dineren in het Gourmet-Restaurant. Ook het gezellige Schnitzelhaus, het Wok-Restaurant en het Buffet-Restaurant in Egyptische stijl staat voor u ter beschikking. Het Buffet-Restaurant is in de all inclusive formule opgenomen, voor de andere restaurants geldt een kleine toeslag. Ook ’s avonds is het goed toeven in Wunderland Kalkar. In de caféstraat treft u 7 leuke bars. Elke kroeg heeft een eigen thema, zo kunt u iets gaan drinken in de Westernsaloon, de Ierse Pub, de Hollandse Kroeg, de Scheepsbar, de Wijnkelder of het Danscafé!

Attractiepark Kernie’s Familiepark

Attractiepark Kernie’s Familiepark beschikt over meer dan 40 spectaculaire attracties voor jong en oud. Maak een ritje in de achtbaan, roetsj van de wildwaterbaan en laat de adrenaline stromen in de zweefmolen. Ook voor de kleintjes zijn er diverse leuke attracties in Kernie’s Familiepark te vinden. Het attractiepark is dagelijks geopend van april tot november. 

Adventure Plaza

Tijdens je verblijf in Wunderland Kalkar moeten adrenalinezoekers zeker een bezoek brengen aan Adventure Plaza! Race over de kartbaan, verken de spannende quadbaan of ga dragracen. Dit is een zeer spectaculaire manier van racen! Stap in een dragster en ga van 0 naar 100 kilometer per uur in slechts 3,5 seconde! De raceauto rijdt over een 120 meter lange rails, u kunt tot 60 meter vaart maken waarna de auto vanzelf afremt. Het leuke van dragracen is dat je ook tegen elkaar kunt racen. Stap in en geniet van een adembenemende rit! De faciliteiten van Adventure Plaza zijn niet inbegrepen bij de all inclusive formule.

Wil je ook genieten van de vele faciliteiten van dit all inclusive vakantiepark? Kijk dan snel op HotelSpecials.nl en boek een hotel nabij Wunderland Kalkar!

 
Delen
Geschreven door:
Hotelspecials

Recent Posts

Tips voor de Unox Nieuwjaarsduik 2024

Tips Nieuwjaarsduik Waar je ook de nieuwjaarsduik gaat doen, de omstandigheden blijven hetzelfde. Het is…

6 maanden geleden

De 10 mooiste kerstmarkten in Duitsland

De kerstmarkten in Duitsland gaan in november al weer open! Duitsland is een echt kerstland.…

6 maanden geleden

Wat te doen in Gelderland? 8 tips!

Als je jezelf afvraagt, ‘’Wat te doen in Gelderland?’’, blijf dan zeker even hangen. Als…

7 maanden geleden

Wad een zomer: eilandhoppen op de wadden

Waarom maar één Waddeneiland bezoeken als je ook kunt eilandhoppen op de wadden en er…

2 jaar geleden

20 jaar HotelSpecials, 20 jaar om volwassen te worden

20 jaar HotelSpecials. Van grootse plannen op een zolderkamer tot een internationaal bedrijf met een…

2 jaar geleden

7 Leuke spots voor een high wine in Utrecht

Heb jij een nachtje weg naar Utrecht op de planning staan? Dan zal je vast gebruikmaken…

2 jaar geleden