Categorieën: Hotels

Uitslapen in hotels – late check-out!

Heerlijk uitslapen in een hotel tijdens een weekendje weg

Tijdens een weekendje weg is het heerlijk om de cultuur van de stad te ontdekken, het nachtleven in te duiken of om te genieten van de natuur. Daarnaast wil je ook optimaal genieten van je verblijf in een hotel. Hoe fijn zou het zijn om op de dag van vertrek te kunnen uitslapen in je hotel en alles uit je weekendje weg te halen? HotelSpecials.nl heeft voor jou alle hotels en arrangementen op een rij gezet met een gratis late check-out, zodat je heerlijk kan uitslapen. Zo kom je uitgerust thuis na een gezellig weekend weg. Houd jij ook zo van uitslapen in hotels? Lees snel verder voor tips voor hotels waar je kunt uitslapen.

Tijdens een Stedentrip uitslapen in een hotel
Tijdens een stedentrip naar Antwerpen wil je natuurlijk zowel de grote bezienswaardigheden langs gaan als uitgebreid winkelen. Radisson Blue Astrid Hotel Antwerp is met haar centrale ligging hiervoor de ideale uitvalsbasis. Zo wandel je zo naar de Antwerpse Zoo, de vele musea, de gezellige restaurants, cafés en de Meir. Maar het fijnste is nog wel dat je na een druk weekend lekker lang kan uitslapen in het hotel voordat je naar huis gaat.

Uitslapen in een hotel in Amsterdam en Berlijn
Naast alle bekende bezienswaardigheden zoals het Rijksmuseum en het Vondelpark staat de agenda van Amsterdam ook ’s avonds en ’s nachts vol met activiteiten en evenementen! Bekijk een musical, bezoek een concert of ga uit je dak op een groot feest, voor iedereen is er wat wils. Kies ervoor om heerlijk uit te slapen in een hotel en optimaal va

n het nachtleven van Amsterdam te genieten. Overnacht bijvoorbeeld in Bilderberg Garden Hotel in het rustige Amsterdam Zuid. Na een onvergetelijke nacht slaap je hier lang uit om weer op krachten te komen. Ook Berlijn heeft een uitgebreid uitgaansleven, de stad kent zelfs geen sluitingstijden. Als je na een bijzonder concert nog lang wilt napraten over de avond onder het genot van een drankje ben je in Berlijn op de juiste plek! Je overnacht centraal in Upstalsboom Hotel friedrichshain waar je ’s morgens heerlijk uitslaapt. 

Slaap in een hotel in de natuur
Ben je toe aan een weekend waarin je uitslaapt in een hotel en van de natuur geniet? In Noord-Limburg overnacht je in een authentiek kasteel in Bilderberg Château Holtmühle. Fiets door de Limburgse Maasvallei en kom tot rust in het wellness center. Op de dag van vertrek draai jij je nog een keer om in bed om zo uitgerust mogelijk ’s middags naar huis te vertrekken. Of overnacht in het Duitse Countryhotel Lochmühle, gelegen in de prachtige natuur van de Eiffel. Wandel door het heuvellandschap of langs de wijngaarden. ’s Morgens slaap je heerlijk uit in je hotelkamer en wordt je wakker met uitzicht over de rivier de Ahr. Kan jij niet wachten om lang uit te slapen in een hotel na een prachtig weekend?

Delen
Geschreven door:
Hotelspecials

Recent Posts

Tips voor de Unox Nieuwjaarsduik 2024

Tips Nieuwjaarsduik Waar je ook de nieuwjaarsduik gaat doen, de omstandigheden blijven hetzelfde. Het is…

6 maanden geleden

De 10 mooiste kerstmarkten in Duitsland

De kerstmarkten in Duitsland gaan in november al weer open! Duitsland is een echt kerstland.…

6 maanden geleden

Wat te doen in Gelderland? 8 tips!

Als je jezelf afvraagt, ‘’Wat te doen in Gelderland?’’, blijf dan zeker even hangen. Als…

7 maanden geleden

Wad een zomer: eilandhoppen op de wadden

Waarom maar één Waddeneiland bezoeken als je ook kunt eilandhoppen op de wadden en er…

2 jaar geleden

20 jaar HotelSpecials, 20 jaar om volwassen te worden

20 jaar HotelSpecials. Van grootse plannen op een zolderkamer tot een internationaal bedrijf met een…

2 jaar geleden

7 Leuke spots voor een high wine in Utrecht

Heb jij een nachtje weg naar Utrecht op de planning staan? Dan zal je vast gebruikmaken…

2 jaar geleden