Hotels

Top 10 Van der Valk hotels

De Van der Valk hotels, een groot familieconcern dat niet meer weg te denken is in de Nederlandse hotellerie. Bijna iedereen heeft tijdens een nachtje of weekendje weg wel eens in een luxe Van der Valk hotel geslapen óf heerlijk genoten van een diner in Van der Valk restaurant. Heb jij binnenkort plannen om er even heerlijk tussen uit te gaan? Wij hebben de beste Van der Valk hotels voor je geselecteerd waar vast iets voor je bij zit. Lees je mee?

De beste Van der Valk hotels

Laten we het top 10 lijstje eens andersom doen. Altijd wordt er begonnen met de #1 maar waarom beginnen we deze top 10 Van der Valk niet eens bij nummer 10. Dan blijft nummer 1 nog een verrassing. Eigenlijk zijn alle Van der Valk harstikke goed, maar we hebben uiteraard onze favorieten.

#10. Van der Valk Hotel Breukelen

De laatste in onze top 10 is Van der Valk Hotel Breukelen. Vanwege de extravagante uitstraling van het gebouw, weet je eigenlijk niet zo goed wat je kunt verwachten voordat je dit hotel binnenstapt. Dit hotel is erg populair vanwege de gunstige ligging tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook vanwege de luxe wellness faciliteiten waarvan je gratis gebruik kunt maken na een leuke dag. Ook heeft dit hotel de ideale ligging voor het ontdekken van de natuurrijke Vechtstreek waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen. Waar wacht je nog op?

 

#9. Van der Valk Hotel Vianen

Van der Valk Hotel Vianen is een bruisend hotel met luxe hotelkamers, een gezellig restaurant en een zonneterras. Het Van der Valk hotel ligt op een prachtige locatie in het hart van Nederland, midden in het natuurrijke rivierenlandschap en dichtbij steden als Utrecht, Rotterdam en Den Bosch. Ideaal voor een dagje cultuur snuiven of uitgebreid shoppen. Het wellness center in het hotel zorgt voor je nodige ontspanning met een zwembad, stoomcabines en sauna’s.

 

#8. Van der Valk Hotel Schiphol A4 – Amsterdam Airport

Eerlijk is eerlijk: Van der Valk hotel Schiphol A4 – Amsterdam Airport is niet de mooiste Van der Valk met de mooiste ligging, maar wél de Van der Valk met de meest ideale ligging. Het hotel ligt namelijk op een steenworp afstand van Schiphol, zoals de naam al doet vermoeden. Maar ook ligt het nabij de steden Haarlem en Amsterdam. Steden die je eigenlijk beide niet kunt overslaan als je hier verblijft.

Deze Van der Valk behoort wellicht tot de meest luxe Van der Valk hotels. Het blinkt namelijk uit in het wellness aanbod. Je maakt namelijk gratis gebruik van het uitgebreide wellness center, met een sauna, infraroodcabines, een Turks stoombad en een binnenzwembad. Zie jij het al voor je?

 

#7. Van der Valk Hotel Eindhoven

Ideaal voor een tussenstop, maar ook voor een citytrip naar lichtstad Eindhoven: Van der Valk Hotel Eindhoven. Al meer dan 1900 klanten gingen jou al voor en zijn lovend over de kwaliteit van het ontbijt en het diner. Een Van der Valk dat zeker in deze op top 10 Van der Valk hotels thuishoort. Bovendien heb je keuze uit maar liefst 3 verschillende en verrassende hotel-restaurants. Zo is er een restaurant met Live Cooking buffet, een à la carte restaurant en zelfs een sushirestaurant, allen in een sfeervolle ambiance.

 

#6. Van der Valk Hotel Utrecht – Houten

Shoppen in Utrecht, wandelen door natuurgebied De Steenwaard aan de Lek of al fietsend de omgeving ontdekken? Vanuit Van der Valk Hotel Utrecht – Houten kan het allemaal vanwege de centrale ligging van het hotel.

Wat betreft de luxueuze hotelfaciliteiten wordt het misschien al een beetje eentonig, maar ook dit hotel heeft alles voor een uitermate comfortabel verblijf. Dit hotel beschikt niet over een zwembad, maar wel over een culinair restaurant, waardoor je de deur niet meer uit hoeft. Ben je in het weekend in het hotel? Neem dan plaats in het Live & Cooking restaurant waar je, door de open keuken, alle overheerlijke gerechten bereidt ziet worden. Kortom, een terechte plaats in onze top 10 als je het ons vraagt!

 

#5. Van der Valk Hotel Almere

Luxe en romantisch zijn de kernwoorden die Van der Valk Hotel Almere in een notendop beschrijft. Dit was een van de redenen om dit hotel in onze top 10 op te nemen. Misschien vinden jullie dit het mooiste Van der Valk hotel. Het hotel heeft een fantastische ligging, vlak bij het centrum van Almere en op korte afstand van diverse natuurgebieden, zoals De Oostvaardersplassen, het Almeerderhout en Natuurgebied de Veluwezoom. Op zoek naar een hotel in Almere? Natuurlijk heeft HotelSpecials het volledige aanbod op een rijtje gezet. 

Na een leuke dag is niets fijner dan even te kunnen ontspannen. In dit luxe Van der Valk hotel kun je gratis gebruikmaken van de wellness faciliteiten, waaronder een verwarmd zwembad en een sauna met stoomcabine. Na een heerlijk diner in het à la carte restaurant val je gegarandeerd als een roos in slaap…

 

#4. Van der Valk – Hotel Hoorn

De nummer 4 in het rijtje is een van de beste Van der Valk hotels die er is, namelijk Van der Valk – Hotel Hoorn. Mooie, luxe en ruime kamers, een goede ligging, een heerlijk binnenzwembad en zelfs een bioscoop en casino: je vindt het allemaal in dit hotel. Voor een avondje uit hoef je dus niet eens het hotel uit.

Wil je toch iets buiten de deur doen? Het centrum van VOC-stad Hoorn ligt slechts op 10 minuten rijden van het hotel. Breng een bezoek aan De Waag, die in de zeventiende eeuw het middelpunt was van de kaasmarkten. Iedere donderdag wordt er een traditionele kaasmarkt gehouden en wordt de kaas gewogen! Dit hotel vinden wij zeker op het lijstje met mooiste Van der Valk hotels thuishoren.

 

#3. Van der Valk Hotel Dordrecht

Ben je van plan om een weekendje naar Dordrecht te gaan? Slaap dan in Van der Valk Hotel Dordrecht, de nummer 3 in onze top 10 Van der Valk. Na een heerlijke nachtrust kun je namelijk genieten van het Beste hotelontbijt van Nederland om je dag goed te kunnen beginnen. Na het ontbijt neem je een duik in het binnenzwembad, waarna je historisch Dordrecht gaat ontdekken.

Pak een rondvaartboot door de levendige havens en dompel je onder in cultuur tijdens het Kunstrondje Dordt. Natuurliefhebbers trekken eropuit naar de nabijgelegen Hollandse Biesbosch met strandjes en diverse fiets- en wandelpaden. Na een leuke dag ontspan je in je hotelkamer of in het gezellige Van der Valk restaurant voor een heerlijk diner. Als dat geen goede afsluiter is?

 

#2. Van der Valk Zwolle

Ten tweede behoort Van der Valk Hotel Zwolle dit jaar tot de Award winnaars en dus tot de beste Van der Valk. Het hotel is door onze klanten uitgeroepen tot Beste hotel van Overijssel en bovendien het Beste hotel van Zwolle. Met een beoordeling van een 8.9 maakt dit hotel alle verwachtingen waar: een uitstekend ontbijt, luxe en trendy comfort en prachtige comfortabele kamers. Dit hotel is dan ook niet voor niets opgenomen in onze top 10.

Dit Van der Valk hotel ligt aan de rand van Zwolle in een mooie groene omgeving en is ideaal voor echte natuurliefhebbers. Maak een wandel- of fietstocht in de omgeving of kom tot rust in het luxe wellness center, waaronder een sauna en een beautysalon. Maak ook eens een stadswandeling in de historische binnenstad van Zwolle.

 

#1. Van der Valk Uden-Veghel

We beginnen met de eerste van deze top 10 Van der Valk hotels, namelijk Van der Valk Uden-Veghel. Dit hotel is dit jaar door onze klanten uitgeroepen tot Beste hotel van Nederland. En dat is natuurlijk niet voor niets. Het hotel wordt beoordeeld met een 9.0. In dit hotel ontbreekt het je aan niets: de gastvrijheid van het personeel, de kamers, locatie en de prijs-kwaliteitverhouding scoren daarom ook allemaal hoog. Wat je er dus kunt verwachten? Een luxe verblijf in een trendy hotel tegen voordelige prijzen. Deze Van der Valk behoort zeker tot de meest luxe Van der Valk hotels.

Hotelgast review: "Goede ligging. Ook dichtbij openbaar vervoer. Veel uitleg naar de mogelijkheden. Gezellige en professionele werknemers."

Een echte belevenis in dit Van der Valk hotel is bovendien de hooggelegen skybar, waarin je een heerlijk hapje en drankje kan nuttigen met uitzicht over de stad. Nabij het hotel is er genoeg te doen. Voor de wandel- en fietsliefhebbers zijn er vele wandel- en fietsroutes die je langs natuurgebieden, kerkdorpen en dijken voeren. Ga je liever winkelen? Van der Valk hotel Uden-Veghel is maar vijf minuten verwijderd van het centrum van Uden. Ook een uitstapje naar het nabijgelegen Den Bosch is eenvoudig.

 

Welk hotel is de beste Van der Valk?

Nu je deze top 10 Van der Valk hotels hebt gezien, ben ik wel benieuwd welk Van der Valk jij de beste van allemaal vindt? Zit de mooiste Van der Valk ertussen? En misschien de meeste luxe Van der Valk wel. Welke het ook is! De beste Van der Valk hotels zijn ze!

Van der Valk Hotels bekijken

 

 

Delen
Geschreven door:
Hotelspecials

Recent Posts

Tips voor de Unox Nieuwjaarsduik 2024

Tips Nieuwjaarsduik Waar je ook de nieuwjaarsduik gaat doen, de omstandigheden blijven hetzelfde. Het is…

6 maanden geleden

De 10 mooiste kerstmarkten in Duitsland

De kerstmarkten in Duitsland gaan in november al weer open! Duitsland is een echt kerstland.…

7 maanden geleden

Wat te doen in Gelderland? 8 tips!

Als je jezelf afvraagt, ‘’Wat te doen in Gelderland?’’, blijf dan zeker even hangen. Als…

7 maanden geleden

Wad een zomer: eilandhoppen op de wadden

Waarom maar één Waddeneiland bezoeken als je ook kunt eilandhoppen op de wadden en er…

2 jaar geleden

20 jaar HotelSpecials, 20 jaar om volwassen te worden

20 jaar HotelSpecials. Van grootse plannen op een zolderkamer tot een internationaal bedrijf met een…

2 jaar geleden

7 Leuke spots voor een high wine in Utrecht

Heb jij een nachtje weg naar Utrecht op de planning staan? Dan zal je vast gebruikmaken…

2 jaar geleden