Categorieën: Vakanties

Park Sleep Fly arrangementen – zonder moeite op vakantie!

Parkeren, slapen en vliegen

Ga je er deze zomer lekker tussenuit naar een verre bestemming en woon je niet vlak bij een luchthaven in Nederland, België of Duitsland? Dan biedt een van de Park Sleep Fly arrangementen van HotelSpecials.nl uitkomst! Je overnacht een dag van tevoren in een hotel nabij de luchthaven en kunt jouw auto tijdens je trip gratis laten staan.

Ga je deze zomer ook op vakantie en wil je gebruikmaken van een Park Sleep Fly arrangement? Lees dan snel verder voor meer tips!

Park Sleep Fly Nederland

Vlieg je vanaf Schiphol, Rotterdam of Eindhoven? Boek dan een overnachting in een hotel nabij een van deze airports en je bent ervan verzekerd dat de auto tijdens de vakantie veilig staat! Boek bijvoorbeeld een aanbieding van
Van der Valk hotel Schiphol A4 – Amsterdam Airport. Dit hotel ligt in Hoofddorp op korte afstand van Schiphol. Bekijk tevens alle hotels nabij Schiphol.

Ook nabij Eindhoven Airport vind je genoeg hotels voor een nachtje weg. Zo ligt Novotel Eindhoven vlak bij het vliegveld. Je parkeert eenvoudig nabij de luchthaven bij dit hotel. Daarnaast liggen bij het vliegveld  van Rotterdam een aantal hotels vanwaar je in een mum van tijd bij de luchthaven bent. Zo vind je het 4-sterren Van der Valk hotel Rotterdam Blijdorp nabij de luchthaven. De dag voordat je op vakantie gaat kun je genieten van een heerlijk hapje en drankje in het hotel-restaurant.

Hotels nabij Rotterdam Airport

Park Sleep Fly Brussel en Charleroi

Ook in België biedt HotelSpecials.nl genoeg hotels nabij luchthavens zodat  je op je gemak naar de plaats van bestemming kunt reizen. De bekende luchthavens zijn Brussels Airport in Zaventem en Charleroi. Verblijf bijvoorbeeld een nachtje in Van der Valk Hotel Brussel Airport. Dit hotel ligt vlak bij de luchthaven van Zaventem. Al zin in de zomer? Kijk dan snel voor alle hotels in en nabij Charleroi en hotels in en nabij Zaventem en geniet van een geweldige vakantie!

Park Sleep Fly arrangementen in Duitsland

Düsseldorf heeft 2 vliegvelden: Düsseldorf Airport en Weeze Airport. Veel goedkope vluchten vertrekken vanaf deze luchthavens. Natuurlijk heeft HotelSpecials.nl ook hier een aantal Park Sleep Fly arrangementen voor jou geselecteerd. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een voordelige vlucht vanaf Frankfurt? Bekijk dan snel alle hotels in Frankfurt en zie of er iets bij zit dat aan jouw wensen voldoet!

Ga heerlijk op vakantie en laat jouw auto gerust staan op de parkeerplaats van het hotel dat aan jullie wensen voldoet. Kijk snel voor alle Park Sleep Fly arrangementen en hotels nabij een vliegveld en geniet van een fijne zomer!

Hotels nabij een vliegveld

Delen
Geschreven door:
Hotelspecials

Recent Posts

Tips voor de Unox Nieuwjaarsduik 2024

Tips Nieuwjaarsduik Waar je ook de nieuwjaarsduik gaat doen, de omstandigheden blijven hetzelfde. Het is…

6 maanden geleden

De 10 mooiste kerstmarkten in Duitsland

De kerstmarkten in Duitsland gaan in november al weer open! Duitsland is een echt kerstland.…

7 maanden geleden

Wat te doen in Gelderland? 8 tips!

Als je jezelf afvraagt, ‘’Wat te doen in Gelderland?’’, blijf dan zeker even hangen. Als…

7 maanden geleden

Wad een zomer: eilandhoppen op de wadden

Waarom maar één Waddeneiland bezoeken als je ook kunt eilandhoppen op de wadden en er…

2 jaar geleden

20 jaar HotelSpecials, 20 jaar om volwassen te worden

20 jaar HotelSpecials. Van grootse plannen op een zolderkamer tot een internationaal bedrijf met een…

2 jaar geleden

7 Leuke spots voor een high wine in Utrecht

Heb jij een nachtje weg naar Utrecht op de planning staan? Dan zal je vast gebruikmaken…

2 jaar geleden