Hotels

Een overzicht van bestemmingen die een laadpaal/oplaadpunt hebben bij het hotel

Nooit meer zoeken naar een oplaadpunt voor jouw elektrische auto? Wij bieden diverse hotels aan in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zweden waar jij jouw elektrische auto kunt opladen terwijl je slaapt. Het is wel zo relaxt om te reizen met de auto. Je kan gaan en staan waar je wilt en je kan de hele stad ontdekken. Ontdek een van de mooie steden met je auto en laad hem ’s avonds zorgeloos op bij het hotel. Hieronder een kleine greep uit ons aanbod van hotels met oplaadpunt.

Hotels met oplaadpunt België

Wil jij binnenkort naar België? Wat dacht je van het gezellige Antwerpen? Ontdek deze mooie stad en bezoek de bezienswaardigheden. Terwijl jij de hele stad ontdekt met de auto is het wel zo handig als je weet waar een oplaadpunt voor de elektrische auto zit. Boek een hotel met oplaadpunt en begin ontspannen aan  jouw stedentrip. Overnacht bijvoorbeeld bij Van der Valk Hotel Antwerpen en laad ’s avonds jouw auto op terwijl je slaapt.  Zo kan je de volgende ochtend weer gerustgesteld de stad ontdekken. Een elektrisch oplaadpunt is ook handig voor hotels die juist buiten het centrum liggen. Met de auto kan je deze hotels makkelijk bereiken. Ontdek bijvoorbeeld Beveren. Beveren ligt op een half uur rijden vanaf Antwerpen. De omgeving van Beveren is rustig en groen. Met de auto kan je de hele omgeving verkennen.

Hotels met oplaadpunt Duitsland

Ook in Duitsland hebben wij diverse hotels met oplaadpunt. Bezoek het mooie Winterberg en rij de hele omgeving door zonder je druk te maken of je ergens een laadpaal voor de elektrische auto kunt vinden. Winterberg is een ideale vakantiebestemming voor zowel de zomer als winter. Hannover is ook een leuke stad in Duitsland. Hannover is één van de grootste steden van Duitsland, maar is lang niet zo bekend als bijvoorbeeld Berlijn en Keulen. Ook in Hannover kun je ontspannen rijden in jouw elektrische auto en kan je hem ’s avonds opladen. Wil je liever de rust opzoeken? Rijd dan naar het Zwarte Woud. Deze omgeving leent zich perfect voor een roadtrip. Rijd door de mooie omgeving en laat ’s avonds zorgeloos jouw auto op. Ook voor steden die rustiger gelegen zijn is het ideaal om met de auto te gaan. Boek een hotel aan de rand van Dresden en geniet daar van de rust. Wil je de drukte opzoeken? Dan ben je binnen 30 minuten rijden in het centrum.

Hotels met oplaadpunt Nederland

Ook voor de bestemmingen dichter bij huis hebben wij hotels met oplaadpunten in ons aanbod. Wil je het liefst naar een grote stad? Rijd dan zorgeloos door het mooie Groningen, Scheveningen of Amsterdam en parkeer je auto bij het hotel. Als je toch liever de natuur wilt opzoeken kan je  naar Gelderland. Geniet op de Veluwe van de rust en rij met de auto zo naar een leuke stad om te drukte op te zoeken. Steden als Apeldoorn, Arnhem, Zutphen en Deventer kan je gemakkelijk bereiken met de auto.

Wil jij binnenkort ook met de auto ertussenuit? Bekijk ons complete aanbod van hotels met oplaadpunt en maak jouw (steden)trip onvergetelijk!

Delen
Geschreven door:

Recent Posts

Tips voor de Unox Nieuwjaarsduik 2024

Tips Nieuwjaarsduik Waar je ook de nieuwjaarsduik gaat doen, de omstandigheden blijven hetzelfde. Het is…

6 maanden geleden

De 10 mooiste kerstmarkten in Duitsland

De kerstmarkten in Duitsland gaan in november al weer open! Duitsland is een echt kerstland.…

7 maanden geleden

Wat te doen in Gelderland? 8 tips!

Als je jezelf afvraagt, ‘’Wat te doen in Gelderland?’’, blijf dan zeker even hangen. Als…

7 maanden geleden

Wad een zomer: eilandhoppen op de wadden

Waarom maar één Waddeneiland bezoeken als je ook kunt eilandhoppen op de wadden en er…

2 jaar geleden

20 jaar HotelSpecials, 20 jaar om volwassen te worden

20 jaar HotelSpecials. Van grootse plannen op een zolderkamer tot een internationaal bedrijf met een…

2 jaar geleden

7 Leuke spots voor een high wine in Utrecht

Heb jij een nachtje weg naar Utrecht op de planning staan? Dan zal je vast gebruikmaken…

2 jaar geleden