Categorieën: Stedentrips

Vier Oud en Nieuw 2021/2022 in Rotterdam

Ga 2022 spetterend uit en vier Oud en Nieuw in Rotterdam!

In Rotterdam is er tijdens Oud en Nieuw van alles te beleven voor jong en oud. Bewonder het mooiste Nationale Vuurwerk van Nederland tijdens de Nationale Nieuwjaarsnacht in Rotterdam. Verzamel met duizenden andere feestvierders op de Boompjeskade en tel de laatste seconden af tot 2022 bij de Erasmusbrug.

Vuurwerkshow Erasmusbrug

Veel mensen komen de laatste minuten van 2022 samen op de Boompjeskade in Rotterdam. Vanaf hier heb je fantastisch uitzicht op het Nationale Vuurwerk dat wordt afgestoken vanaf de Erasmusbrug. Een vuurwerkshow waar je geweest moet zijn! Het Nationale Vuurwerk is namelijk het meest indrukwekkende en spectaculaire vuurwerk van Nederland. Vanaf 22:30 uur hoor je de grootste hits op de kade en geniet je met familie en vrienden van een heerlijke oliebol. Ieder jaar komen er zo’n 600.000 bezoekers naar de vuurwerkshow, dit is atuurlijk vanwege corona minder maar gezelligheid is gegarandeerd. Om precies 0:00 uur barst het mooiste vuurwerk los boven de Erasmusbrug en is een waar spektakel. Na een fantastische vuurwerkshow feest je door bij een van de vele evenementen in de stad.

Oud en Nieuw in de Euromast

Heb je geen angst voor hoogtes en heb je zin om de sterren van de hemel te dansen? Vier het nieuwe jaar dan op 96 meter hoogte in de Euromast. Geniet voorafgaand van een viergangendiner en geniet van de live band terwijl je toast op het nieuwe jaar. Op de website van de Euromast kun je de verschillende arrangementen bekijken die worden aangeboden voor Oud en Nieuw. Tip: wacht niet te lang met reserveren om nog zeker te zijn van een plekje!

8 tips voor een leuke lunch in Rotterdam

De avond goed afsluiten

Om de avond goed af te sluiten duik je het Rotterdamse nachtleven in, want na het afsteken van het vuurwerk zijn er genoeg gezellige bars en clubs die de gezelligheid van de avond nog even voortzetten. Duik daarna je bed in, in een heerlijk hotel in Rotterdam zodat je ’s nachts niet meer terug naar huis hoeft. De volgende slaap je lekker uit en geniet je van een lekker ontbijt om de eerste dag van het nieuwe jaar goed te beginnen. Speciaal voor Oud en Nieuw hebben wij de leukste hotels in Rotterdam voor je geselecteerd, zodat jouw Oud en Nieuw onvergetelijk wordt.

Dé ultieme stadsgids Rotterdam

Ga jij Oud en Nieuw in Rotterdam vieren? Laat het ons weten!

Delen
Geschreven door:
Hotelspecials

Recent Posts

Tips voor de Unox Nieuwjaarsduik 2024

Tips Nieuwjaarsduik Waar je ook de nieuwjaarsduik gaat doen, de omstandigheden blijven hetzelfde. Het is…

6 maanden geleden

De 10 mooiste kerstmarkten in Duitsland

De kerstmarkten in Duitsland gaan in november al weer open! Duitsland is een echt kerstland.…

7 maanden geleden

Wat te doen in Gelderland? 8 tips!

Als je jezelf afvraagt, ‘’Wat te doen in Gelderland?’’, blijf dan zeker even hangen. Als…

7 maanden geleden

Wad een zomer: eilandhoppen op de wadden

Waarom maar één Waddeneiland bezoeken als je ook kunt eilandhoppen op de wadden en er…

2 jaar geleden

20 jaar HotelSpecials, 20 jaar om volwassen te worden

20 jaar HotelSpecials. Van grootse plannen op een zolderkamer tot een internationaal bedrijf met een…

2 jaar geleden

7 Leuke spots voor een high wine in Utrecht

Heb jij een nachtje weg naar Utrecht op de planning staan? Dan zal je vast gebruikmaken…

2 jaar geleden