Dagje uit

5 tips voor een leuke ontbijt / lunch in Den Haag

Er zijn maar weinig steden in Nederland die zo’n gevarieerd aanbod hebben voor de toerist. Het beroemde Binnenhof, Madurodam, het Mauritshuis en het strand van Scheveningen. En dat is nog maar een greep uit alles wat je kan doen in Den Haag. Daarom is het leuk om Den Haag optimaal te ontdekken tijdens een citytrip! En natuurlijk hoort bij een stedentrip Den Haag lekker eten. HotelSpecials heeft daarom voor jou 5 locaties op een rij gezet waar jij lekker kan ontbijten en/of lunchen in Den Haag.

Hometown Coffee – Buitenhof 4

Lijkt jou koffie drinken in een vintage interieur onder het genot van jazzy muziek wel wat? Dan moet je bij Hometown Coffee zijn. Deze espresso en slow-coffee bar ligt aan het Buitenhof in Den Haag en heeft een huiselijke sfeer. Zoals de naam al doet vermoeden kun je hier de lekkerste koffies drinken. Maar uiteraard heeft Hometown Coffee meer, ze serveren ook verse smoothies, verschillende sappen, lekkernijen, sandwiches en ze hebben een speciaal ontbijtmenu.

  • Tip: met mooi weer genieten op het terras

Meneer Chocola – Keizerstraat 124

Alle dagen van het jaar kun je in Scheveningen-dorp genieten van een strandvakantie, althans zo voelt het als je bij Meneer Chocola plaats neemt. Deze knusse plek is in Franse sferen ingericht en na het shoppen of een lekkere strandwandeling geniet je van een vers kopje koffie, zelf gemaakte wentelteefjes en broodjes of uiteraard een eigen recept met chocolade. Wil je zelf ook een overheerlijke chocoladetaart maken? Volg dan een van de workshops die ze geven.

  • Leuk weetje: De eigenaren Boris en Ted kennen elkaar van het surfen en zijn samen dit avontuur in 2009 gestart zodat jij lekker kunt lunchen in Den Haag.

Blij – Dunne Bierkade 1A

Lekker eten maakt ons blij en daarom raden wij aan om bij Blij aan de Dunne Bierkade te genieten van een ontbijt, lunch of diner. De gehele dag serveert Blij de lekkerste gerechten in een monumentaal pand aan de gracht. ’s Middags is er een uitgebreide lunchkaart en ’s avonds werkt de chef volgens Shared Dining. Gerechten delen staat hier centraal. Wil je zeker zijn van een plaats voor een lunch in Den Haag? Reserveer dan een plekje. Dit kan gemakkelijk op hun website.

  • Shared Dining: bestel verschillende kleine gerechtjes op de kaart en deel de gerechten samen met je partner of vrienden.

PIM Coffee – Prins Hendrikstraat 113 en Wagenstraat 144

Een typisch tentje voor onbijt en lunch waar de keuze reuze is. En met meerdere locaties zit er altijd wel een PIM Coffee in de buurt van waar je bent. Geniet van biologische koffie of een theetje van Benjamin en Barton. Ook hebben ze super gezonde sapjes, om nog maar te zwijgen over de keuzestress die je zult ervaren wanneer je eten moet gaan bestellen. Zo hebben ze bijvoorbeeld een ontbijtplank vol lekkers!

  • Ze hebben ook take away! Mocht je laat zijn voor de wandeltour of gewoon in de Paleistuin wil ontbijten.

The Penthouse – 42e verdieping van The Hague Tower

Bijzonder lunchen in Den Haag doe je bij The Penthouse. Op grote hoogte geniet je hier van een prachtig uitzicht onder het genot van een à la carte lunch of special van Chef Bart. Kies bijvoorbeeld een lekkere broodje met roombrie of zalm. Of een verse club sandwich of warme soep. Dit lunch restaurant in Den Haag moet je geweest zijn.

  • Neem je camera mee want vanaf de 42e verdieping heb je prachtig uitzicht over Den Haag.

Ben jij enthousiast geworden over een citytrip Den Haag en haar bijzondere lunchtentjes? Maak er een nachtje of weekend weg van en boek een hotel in Den Haag bij HotelSpecials.

Delen
Geschreven door:
Hotelspecials

Recent Posts

Tips voor de Unox Nieuwjaarsduik 2024

Tips Nieuwjaarsduik Waar je ook de nieuwjaarsduik gaat doen, de omstandigheden blijven hetzelfde. Het is…

6 maanden geleden

De 10 mooiste kerstmarkten in Duitsland

De kerstmarkten in Duitsland gaan in november al weer open! Duitsland is een echt kerstland.…

7 maanden geleden

Wat te doen in Gelderland? 8 tips!

Als je jezelf afvraagt, ‘’Wat te doen in Gelderland?’’, blijf dan zeker even hangen. Als…

7 maanden geleden

Wad een zomer: eilandhoppen op de wadden

Waarom maar één Waddeneiland bezoeken als je ook kunt eilandhoppen op de wadden en er…

2 jaar geleden

20 jaar HotelSpecials, 20 jaar om volwassen te worden

20 jaar HotelSpecials. Van grootse plannen op een zolderkamer tot een internationaal bedrijf met een…

2 jaar geleden

7 Leuke spots voor een high wine in Utrecht

Heb jij een nachtje weg naar Utrecht op de planning staan? Dan zal je vast gebruikmaken…

2 jaar geleden