Vakanties

Goedkope zomervakantie bestemmingen die wij aanraden

Het is weer tijd om na te denken over bestemmingen voor de zomervakantie! Zomervakantie hoeft niet altijd duur te zijn, er zijn veel goedkope zomervakantie bestemmingen die heel erg leuk zijn. Ben je benieuwd welke goedkope zomervakantie bestemmingen wij aanraden? Lees dan snel verder.

Goedkoop weekje weg zomervakantie

Ga naar Antwerpen voor een goedkoop weekje weg. Bekijk het historische centrum van Antwerpen en drink een drankje op een van de gezellige terrasjes. Wandel door alle schilderachtige en romantische straatjes. Voor de cultuurliefhebbers zijn er genoeg leuke musea. Het Rubenshuis waar kunstwerken hangen van Peter Paul Rubens en het MAS waar je alles leert over Antwerpen, zijn een aanrader.  In Antwerpen zijn de hele zomer onwijs veel activiteiten te doen. Elke zomer is hier de Zomer van Antwerpen. Het is meer dan twee maanden lang feest in de stad. Met dit feest leer je de stad en alle buurten kennen. Zomer van Antwerpen vindt plaats van 15 juni tot en met 2 september 2018.

Berlijn is ook een hele leuke en betaalbare stad voor in de zomer. Bekijk de indrukwekkende Berlijnse muur en doe een fietstocht door de stad. Langs de Spree vind je diverse strandbars met vaak een kunstmatig strand. Geniet hier van een drankje en het zonnetje. Maar ook voor een biertje zit je goed in Berlijn. Er zijn veel gezellige biertuinen waar je kan genieten van een lekker biertje. Vind je het fijn om te wandelen of fietsen? Ga dan naar een van de Berlijnse parken. Voor het bezoeken van musea zit je ook goed in Berlijn. Bezoek Checkpoint Charlie en het Joods museum en leer meer over de geschiedenis van Berlijn. In Berlijn vermaak jij je wel!

Goedkope zomervakantie Nederland

Goedkoop op zomervakantie kan zeker in ons eigen land. Maak een stedentrip naar Maastricht.  Maak een boottocht over de Maas, bezoek een muzikaal concert en wandel door het historische centrum. Koel af in een van de grotten en laat je fantasie de vrije loop als je de verhalen hoort van de gids. Maak een selfie bij het mooiste plein van Nederland, Het Vrijthof, en bestel een drankje op het terras. Klinkt als vakantie toch?

Rotterdam is ook zeker een goede bestemming voor een goedkope zomervakantie in Nederland. Hippe restaurantjes, gezellige (food)markten, gerenommeerde musea en geweldige festivals maakt Rotterdam zeker het bezoeken waard. Rotterdam is bekend om zijn architectuur en heeft veel bijzondere gebouwen zoals de Kubushuizen. Bezoek de haven en vergeet zeker de markthal niet. In Rotterdam kan je ook goed winkelen! Waar je ook naar op zoek bent, Rotterdam heeft alles. Van kleine boetiekjes tot aan designstores en van platenzaken tot aan afro-winkels.

Weekje weg

Goedkope zomervakantie met kids

Voor een goedkope zomervakantie met kinderen is een bestemming bij de kust erg leuk. Hotels direct aan de kust zijn vrij prijzig, maar hotels nabij de kust zijn een stuk betaalbaarder! Verblijf nabij de kust in Scheveningen en overnacht in Den Haag. Zo kan je stad en kust goed met elkaar combineren. Loop langs de boulevard en waai heerlijk uit. Terwijl de kinderen spelen in het zand kan jij lekker een boek lezen.

Fiets met z’n allen langs de kust en ontdek de mooie omgeving. Vergeet geen bezoekje te brengen aan Sealife, dat zit op de boulevard van Scheveningen. In Den Haag is het Kinderboekenmuseum een aanrader. Kinderen kunnen hier onwijs veel doen. Ontmoet klimmend en klauterend de leukste kinderboekenbeesten, speel spelletjes en ga op avontuur. Is het nou geen lekker weer? Ga dan naar de binnenspeeltuin in het Zuiderpark.

Wil je als gezin genieten van een verblijf in een kindvriendelijk hotel en samen met de kinderen op een kamer slapen? Met onze Family Special mogen kinderen tot 12 jaar gratis mee. Er zijn veel leuke bestemmingen zoals Scheveningen en Den Haag waar veel leuke activiteiten zijn voor jong en oud. Zo komt jouw goedkope zomervakantie met kids wel goed!

Er zijn genoeg leuke zomervakantie bestemmingen die niet duur zijn. Vier vakantie in eigen land of ga naar Duitsland of België. Waar gaat jouw goedkope zomervakantie naartoe?

Delen
Geschreven door:

Recent Posts

Tips voor de Unox Nieuwjaarsduik 2024

Tips Nieuwjaarsduik Waar je ook de nieuwjaarsduik gaat doen, de omstandigheden blijven hetzelfde. Het is…

6 maanden geleden

De 10 mooiste kerstmarkten in Duitsland

De kerstmarkten in Duitsland gaan in november al weer open! Duitsland is een echt kerstland.…

7 maanden geleden

Wat te doen in Gelderland? 8 tips!

Als je jezelf afvraagt, ‘’Wat te doen in Gelderland?’’, blijf dan zeker even hangen. Als…

7 maanden geleden

Wad een zomer: eilandhoppen op de wadden

Waarom maar één Waddeneiland bezoeken als je ook kunt eilandhoppen op de wadden en er…

2 jaar geleden

20 jaar HotelSpecials, 20 jaar om volwassen te worden

20 jaar HotelSpecials. Van grootse plannen op een zolderkamer tot een internationaal bedrijf met een…

2 jaar geleden

7 Leuke spots voor een high wine in Utrecht

Heb jij een nachtje weg naar Utrecht op de planning staan? Dan zal je vast gebruikmaken…

2 jaar geleden