Weekendje weg

Dagje, avondje of weekendje weg met vriend. De origineelste tips

Tijd vrij maken voor elkaar, soms is dat even nodig. De dag doorbrengen met je vriend is altijd fijn. Maar wat is nou echt leuk om samen te gaan doen? De bioscoop en een drankje doen in de stad is onwijs gezellig, maar soms wil je even iets anders. Ga bijvoorbeeld samen naar de dierentuin of boek een romantische overnachting. Met deze tips komt jouw dagje weg met vriend helemaal goed.

Dagje schaatsen met vriend

Geurkaarsjes, een knisperend haardvuur en een frisse wind. De koude winterdagen zijn goed geschikt voor een romantisch dagje weg met vriend. Bind de ijzers onder en ga samen schaatsen. Wie van jullie kan er harder schaatsen? Doe een wedstrijdje en versla je vriend. Wil je nog even wat pirouettes draaien? Ook dat kan. Warm na het schaatsen op bij de openhaard met warme chocomelk met slagroom. De schaatsbanen in Haarlem en Heerenveen vinden wij een van de leukste schaatsbanen van Nederland. In deze blog leggen wij uit waarom.

Naar de dierentuin

Een ander leuk uitje is de dierentuin.  Als kind zijnde stond je altijd te springen als je naar de dierentuin ging. Maar de dierentuin is nog steeds heel erg leuk. Ga samen leeuwen kijken en krijg de slappe lach terwijl jullie kijken naar de aapjes. Haal jeugdherinneringen op terwijl jullie samen naar alle dieren kijken. Er zijn in Nederland veel dierentuinen. Safaripark Beekse Bergen is uitgeroepen tot Beste dierentuin van Nederland 2017! En Diergaarde Blijdorp is uitgeroepen tot mooiste dierentuin van de Benelux. Voor een overzicht van alle dierentuinen in Nederland kan je hier kijken.

Avondje weg met vriend

Wil je een avondje weg met vriend? Ga dan heerlijk samen uiteten. Ik bedoel niet de standaard restaurantjes  natuurlijk. Ga eens een keer heel anders dineren! Wat dacht je bijvoorbeeld van dineren in het donker?

Bij een diner in het donker kan je helemaal niks zien.  Je zal proeven, ruiken en horen totaal anders beleven dan normaal. Jullie worden in een polonaise naar jullie tafel gebracht, want je kan natuurlijk niet zien waar je heen moet. Eenmaal aan tafel kunnen jullie een gerecht bestellen. Het is natuurlijk het leukste als je niet weet wat je krijgt. Zo worden je zintuigen maximaal op de proef gesteld. Kunnen jullie je glas drinken wel vinden? En hoe zouden de mensen in het tafeltje naast jou eruit zien? Extra leuk feitje: in de meeste restaurants zijn de personeelsleden blind.  In het donker zijn zij degene die perfect functioneren en ze zorgen voor een belevenis die jij nooit meer zal vergeten. Dineren in het donker kan in verschillende grote steden zoals Amsterdam en Breda.

Ctaste Amsterdam

Weekendje weg met vriend

Willen jullie er liever even een weekendje tussenuit? Zoek dan een hotelovernachting in een leuke stad. Zo  kan je overdag de stad ontdekken en ’s avonds ontspannen in het hotel. Beleef samen een romantisch weekendje weg en maak echt even tijd voor elkaar. Wil je je avondje weg met vriend helemaal romantisch maken? Boek dan een Romantic Escape Special. Deze special is altijd inclusief ontbijt, een late check-out, een flesje bubbels en een romantische verrassing op de kamer. Geniet in een fijn hotel midden in de bossen, aan de kust of in een bruisende stad. Kies bijvoorbeeld voor een knus hotel in het altijd gezellige Maastricht of zoek de drukte op in Amsterdam. Met deze special komt jullie romantische weekendje weg wel goed.

Is de portemonnee wat kleiner? Maakt niet uit. In het aanbod hebben we ook hotels voor een goedkoop weekendje weg. Zo houd je geld over om die leuke dingen samen te doen.

Met deze tips komt jouw dagje, middagje of weekendje weg met vriend helemaal goed. Het gaat tenslotte ook om het gezelschap! Welk uitje ga jij doen?

Delen
Geschreven door:
Hotelspecials

Recent Posts

Tips voor de Unox Nieuwjaarsduik 2024

Tips Nieuwjaarsduik Waar je ook de nieuwjaarsduik gaat doen, de omstandigheden blijven hetzelfde. Het is…

6 maanden geleden

De 10 mooiste kerstmarkten in Duitsland

De kerstmarkten in Duitsland gaan in november al weer open! Duitsland is een echt kerstland.…

6 maanden geleden

Wat te doen in Gelderland? 8 tips!

Als je jezelf afvraagt, ‘’Wat te doen in Gelderland?’’, blijf dan zeker even hangen. Als…

7 maanden geleden

Wad een zomer: eilandhoppen op de wadden

Waarom maar één Waddeneiland bezoeken als je ook kunt eilandhoppen op de wadden en er…

2 jaar geleden

20 jaar HotelSpecials, 20 jaar om volwassen te worden

20 jaar HotelSpecials. Van grootse plannen op een zolderkamer tot een internationaal bedrijf met een…

2 jaar geleden

7 Leuke spots voor een high wine in Utrecht

Heb jij een nachtje weg naar Utrecht op de planning staan? Dan zal je vast gebruikmaken…

2 jaar geleden