Dagje uit

7 tips om te lunchen in Arnhem

Uitgebreid lunchen in Arnhem kan op allerlei manieren en in de meest unieke vormen en maten. Wat dacht je van een vegan ‘raw’ lunchcafé, een echte Arnhemse hotspot of een restaurant midden in het moderne modekwartier van de stad? HotelSpecials.nl gingen voor je op zoek naar de allerleukste hotspots in Arnhem voor jouw lunch!

Arneym – Jansplaats 8 

Arneym is gericht op internationale keukens waarin het delen van maaltijden centraal staat. Hierdoor bestaat de kaart dus uit kleine gerechtjes, ook wel tapas, welke je met je partner of een groep vrienden moet delen. Zo kun je allerlei nieuwe gerechten uitproberen! In iedere rondje bestel je aantal gerechtjes. Heb je nog meer trek? Dan bestel je gewoon een volgende ronde. De tapas bestaan uit warme en koude broodjes, salades, soepjes, gebak en wat warme snacks.

CASPAR – Elly Lamakerplantsoen 2

CASPAR ligt midden in het modegebied van Arnhem, waardoor je hier geniet van een unieke en moderne sfeer. Het is heerlijk om hier in de winter op te warmen dankzij de grote koppen koffie die ze serveren en in de zomer kun je kiezen uit het originele assortiment aan dranken en wijnen. Kom je hier lekker lunchen in Arnhem? Dan kun je kiezen uit verschillende omeletten, broodjes en soepen. Het is net alsof je thuis eet! Tijdens het diner heb je hier in ieder geval geen last van keuzestress. Je eet namelijk wat de pot schaft en je kunt hierbij kiezen uit één vlees-, één vis- en één vegetarisch gerecht. Lekker makkelijk dus.

Rawsome – Brouwersplein 7

Rawsome is awesome! Je schuift hier aan voor een bijzondere lunch, bestaande uit natuurlijke en onbewerkte producten. Hierdoor krijg je de optimale voedingswaarden binnen en zo min mogelijk gifstoffen. Dé gezonde hotspot in Arnhem dus! Alle maaltijden zijn gluten- en zuivelvrij, waardoor vrijwel iedereen hier iets lekker kan bestellen, ongeacht allergieën. Kies voor een verantwoorde slowjuice of smoothie, ga lekker high teaen of bestel een lekker broodje. Je kunt ook iets lekkers to-go meenemen. Eetsmakelijk!

Zappa’s – Korenstraat 6-8

Als je als een echte Arnhemmer wilt lunchen, dan moet je bij Zappa’s zijn. Het is een restaurant in Arnhem voor echte fijnproevers. Zappa’s is gespecialiseerd in Italiaanse pasta’s en pizza’s, dus er is een brede keuze, waarin ieder gerecht uniek is en met traditioneel recept bereid is. Toch zin in een wat lichtere lunch? Geen zorgen, het restaurant serveert ook broodjes, salades en soepen. Heerlijk ook als het zonnetje schijnt, want dan kun je genieten op het terras.

Bar Florian – Jansplein 59

Bar Florian is een modern en tijdloze hotspot, zoals ze het zelf zeggen. De inrichting is gebaseerd op Italiaanse gastvrijheid, in combinatie met een moderne uitstraling. Dit restaurant in Arnhem heeft zelfs de Best Bar Design Award gewonnen in 2004! Daarbij kun je ook de uitstekende service en voortreffelijke Italiaanse specialiteiten nog eens optellen en je bent gegarandeerd van een goede lunch in Arnhem. Bijzonder lunchen doe je bij Bar Florian!

Sugar Hill – Klarendalse weg 192 

Sugar Hill klinkt heel ongezond, maar dat valt best mee. Hier, op de Klarendalse weg, kun je terecht voor met passie bereide koffie en verse gerechten. De burgers zijn bereid met biologisch vlees en alle producten komen rechtstreeks van het land in de omgeving. Verser kan dus niet! Hierdoor is de menukaart ook afhankelijk van wat de lokale producenten leveren. Iedere dag is weer een verrassing. Natuurlijk kun je ook de nodige zoetigheden bestellen en één (of twee..) van de 30 soorten bier, uit de fles of tap.

Vannu Arnhem – Jansplein 48

Lekker lunchen in Arnhem moet je echt een keer doen bij VANNU. Genieten en ontspannen is hun motto, dus schuif zeker een keertje aan. Het restaurant is simpel en onbezorgd en eigenlijk vallen er weinig woorden over vuil te maken. VANNU is gewoon echt VANNU! Je vindt hier allerlei broodjes en tosti’s en je kunt na de lunch lekker blijven hangen voor een borrel.

Verblijven in Arnhem

Heb je zin in een weekendje of midweekje naar Arnhem? Goede keuze! Bij HotelSpecials vind je een breed scala aan hotels in Arnhem. Wil je gaan voor het allerbeste, dan kun je verblijven in het Beste 4-sterren Hotel van Arnhem, namelijk Hotel Papendal. Deze ligt een stukje buiten het centrum, maar dan kun je een bezoek aan natuurpark de Veluwe mooi combineren met een bezoek aan Arnhem! Wil je toch liever wat centraler? Dan kun je kiezen voor Best Westen Plus Hotel Haarhuis, op loopafstand van het centraal station Arnhem. Het is ook zeker een aanrader om een bezoek aan Arnhem te combineren met Nijmegen, dus bekijk ook ons hotelaanbod in Nijmegen!

Delen
Geschreven door:
Hotelspecials

Recent Posts

Tips voor de Unox Nieuwjaarsduik 2024

Tips Nieuwjaarsduik Waar je ook de nieuwjaarsduik gaat doen, de omstandigheden blijven hetzelfde. Het is…

6 maanden geleden

De 10 mooiste kerstmarkten in Duitsland

De kerstmarkten in Duitsland gaan in november al weer open! Duitsland is een echt kerstland.…

7 maanden geleden

Wat te doen in Gelderland? 8 tips!

Als je jezelf afvraagt, ‘’Wat te doen in Gelderland?’’, blijf dan zeker even hangen. Als…

7 maanden geleden

Wad een zomer: eilandhoppen op de wadden

Waarom maar één Waddeneiland bezoeken als je ook kunt eilandhoppen op de wadden en er…

2 jaar geleden

20 jaar HotelSpecials, 20 jaar om volwassen te worden

20 jaar HotelSpecials. Van grootse plannen op een zolderkamer tot een internationaal bedrijf met een…

2 jaar geleden

7 Leuke spots voor een high wine in Utrecht

Heb jij een nachtje weg naar Utrecht op de planning staan? Dan zal je vast gebruikmaken…

2 jaar geleden