Rubrieken Terug naar Bestemmingen
Terug naar Bestemmingen

Wat te doen in de zomervakantie 2011?

Gedeeld: 0x Gelezen: 266x 27 Mei

Bezoek leuke evenementen in de zomer van 2011 en boek via HotelSpecials.nl een hotelovernachting in de buurt.

Zomer Heerlijk weer, vrije dagen en lekker met vrienden of familie op vakantie of gezellige uitstapjes maken. De zomervakantie van 2011 staat weer voor de deur en velen van ons trekken er weer lekker op uit. Blijft u lekker in eigen land om vakantie te vieren of gaat u met vrienden of het gezin dagjes weg? Dan heeft HotelSpecials.nl voor u een paar leuke tips. Geniet van het zomerse weer aan de kust, doe mee met de fietsvierdaagse in Drenthe, zoek vertier op het water of bezoek een van de vele festivals die ook deze zomer weer in Nederland plaats vinden. De hele zomer lang zijn er spetterende feesten en sportieve activiteiten. Zo vermaakt u zich prima in eigen land.

Lees snel verder als u wilt weten wat voor een leuke activiteiten u kunt doen, welke spectaculaire feesten u niet mag missen en hoe u via HotelSpecials.nl een overnachting tijdens de zomermaanden in de buurt boekt!

Sportieve zomeractiviteiten
Bent u een echte sportieve vakantieganger en zoekt u in de zomermaanden het avontuur op? Neem dan deel aan de Drentse Fiets 4Daagse. Vier dagen lang lekker met de fiets er op uit en genieten van de prachtige omgeving. Kies de plaats in Drenthe waar u wilt starten en boek daar in de buurt een hotelovernachting in Drenthe via HotelSpecials.nl. De fietsvierdaagse in Drenthe begint op dinsdag 26 juli 2011 en de laatste fietsdag is vrijdag 29 juli 2011. Drentse Fiets 4DaagseSchrijf u nu in via de website van de Drentse Fiets 4 daagse en bemachtig een startbewijs. Gaat u liever wandelen? Dan doet u natuurlijk mee aan de wereldberoemde Nijmeegse Vierdaagse. Vier dagen lang wandelen met deelnemers uit binnen- en buitenland. Bent u nog niet zo’n getrainde wandelaar? Moedig de wandelaars dan aan langs de kant en vier de gezellige vierdaagse feesten mee. Watersportliefhebbers hebben ook ruime keus in de zomer van 2011. Op het IJsselmeer zijn er verschillende watersporten die u kunt uitoefenen. Ga lekker zeilen en geniet van de prachtige omgeving. Houdt u van snelheid? Huur dan een waterski. Als u het IJsselmeer eens van een ander kant wilt bekijken, ga dan duiken en ontdek de onderwaterwereld. Wilt u wat langer blijven en optimaal van de omgeving genieten? Boek dan via HotelSpecials.nl een zomervakantie.

Genieten aan het strand
Zoekt u liever de rust op tijdens uw vakantie? Dan is een vakantie aan het strand perfect voor u. Geniet van het mooie weer aan de kust. Ga lekker zonnen, maak een mooie wandeling in de duinen of bekijk de zonsondergang. Boek bijvoorbeeld via HotelSpecials.nl een hotelovernachting in Vlissingen. Zeeland wordt omringt door water, maar er is meer dan de kust. Bezoek hier het Maritiem muZEEum en Attractiepark Het Arsenaal, of ga een middagje gezellig winkelen in de stad. U vindt in de gezellige binnenstad knusse boetiekjes en bekende ketens. In Vlissingen vindt u tal van gezellige en trendy restaurantjes waar u heerlijk kunt diner en proef smakelijke visgerechten vervaardigd met echte Zeeuwse ingrediënten. Boek nu een hotel in Bergen, Noord-Holland en houdt  vakantie aan het strand. Door de centrale ligging van Bergen geniet u van de rust op het strand en bent u binnen en mum van tijd in de gezellige binnenstad van Alkmaar.

Festivals in Nederland
De zomermaanden in Nederland staan in het teken van de festivals. Elke week is erFestival in Nederland wel een bruisend festival ergens in Nederland. Dit kan een muziekfestival, een kunstfestival of een  ander soort zomerfestival zijn. Bent u een echte dansliefhebbers? Ga dan naar het Julidans Zomerfeest in Amsterdam van 1 tot 12 juli 2011. Dit is het festival voor Internationale Hedendaagse Dans. Op verschillende locaties in de stad zijn dansvoorstellingen en optredens van nationale en internationale artiesten. Op de website van Julidans kunt u nog kaartjes kopen. Bent u liefhebber van theater en bent u in de buurt. Bekijk dan een van de voorstellingen van Parade. 16 tot 26 juni zijn zij in Rotterdam, 1 tot 10 juli zijn zij in Den Haag, 15 tot 31 juli spelen zij in Utrecht en ze sluiten van 5 tot 21 augustus in Amsterdam de zomer af. Voor het volledige programma kunt u een kijkje nemen op de website van Parade.

Heeft u al zin in de zomer van 2011 gekregen? Boek dan via HotelSpecials.nl een hotelovernachting in de zomervakantie, nabij deze leuke activiteiten.

Home Volgend Bericht Vorig Bericht